Ykkösen KTP hankki kaksi uutta pelaajaa

Ykkösen KTP hankki kaksi uutta pelaajaa

09.2.2019

Ykkösessä pelaava KTP on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Ensimmäinen kiinnitys on 26-vuotias Keski-Afrikan tasavaltaa edustava Ralph Kottoy. Ranskassa jalkapallo-oppinsa saanut Kottoy viihtyy keskikentän keskustassa ja vakuutti KTP:n valmennuksen kahden viikon testijakson aikana. Myös Keski-Afrikan maajoukkuepaitaa muutamaan otteeseen kantaneen Kottoyn sopimus on yksivuotinen.

-Olen pelannut Ranskassa, Belgiassa, Portugalissa ja viimeksi Carrick Rangersissa Pohjois-Irlannin liigassa. Vastaanotto Kotkassa on ollut hyvä, kertoo kaikkensa kentällä antavaksi joukkuepelaajaksi itseään luonnehtiva Kottoy.

Toinen tuore hankinta on 1+1-vuotisella sopimuksella kiinnitetty Antti Mäkijärvi. 25-vuotias Hongan kasvatti viihtyy parhaiten keskikentän laidoilla. Viime kaudella Mäkijärvi esiintyi Hongan paidassa kahdeksassatoista Veikkausliigaottelussa. Myös Saksan neljäs sarjataso Regionalliga tuli Antille tutuksi kolmen Oldenburgissa vietetyn kauden myötä.

-KTP todellakin osoitti haluavansa minut, ja he kertoivat hyvin tarkasti millaista roolia he minulle suunnittelevat. Juttelimme valmennuksen kanssa pelitavasta ja päivittäisestä toiminnasta, ja uskon niiden sopivan minulle hyvin. Tavoitteenani on pelata ehjä kausi isossa roolissa, päättää Mäkijärvi.

Lähde: www.fcktp.fi