TPV:lle jatkosopimus

TPV:lle jatkosopimus

01.4.2019

Kolme edelliskautta TPV:tä edustanut Eino-Veikko Ek (23) jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

Ykkösen sarja-avaukseen on enää kolmisen viikkoa. Ek huomauttaa odottavansa uutta kautta ja uutta sarjatasoa suurella innolla.

- Olen varma, että tälle joukkueelle kaudesta on tulossa varsin onnistunut. Runko on pysynyt hyvin kasassa, mikä on tärkeää menestymisenkin kannalta. Joukkue on mielestäni hyvin yhtenäinen ja hyvähenkinen. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, joten yksikään pelaaja ei pääse harjoituksissa ja otteluissa helpolla, Ek toteaa TPV:n sivuilla.

Ilveksessä juniori-ikäluokat pelannut ja kaksi kautta seuran edustusjoukkueessakin mukana ollut Ek katsoi syksyllä 2015 ajan olevan kypsä "maiseman" vaihtoon. Jatkosopimuksen myötä ”maisemat” pysyvät samoina.

TPV:llä on nyt sopimus 24 pelaajan kanssa. Sopimuspelaajat ovat: Tuomas Karjanlahti, Antti Kuusinen, Aapo Sipponen, Juho Saarinen, Ardian Kovaqi, Mauno Sirén, Jari Nikkilä, Giorgi Ositashvili, Joonas Rantala, Juho Mattila, Iiro Karimäki, Tommi Smeets, Tuomas Lähdesmäki, Arjan Goljahanpoor, Paavo Näykki, Tomi Ylinen, Riku Oras, Jesse Oksanen, Hakim Belbachir, Eetu Räisänen, Roope Kostiainen, Topi Järvi, Eetu Kolu, Eino-Veikko Ek.

Lähde: www.tpv.fi