IFK Mariehamnille ruotsalaisvalmentaja

IFK Mariehamnille ruotsalaisvalmentaja

18.10.2019

IFK Mariehamn on tehnyt päävalmentajaratkaisunsa ja solminut kaksivuotisen sopimuksen Lukas Syberyjskin kanssa.

38-vuotias Syberyjski on viimeksi valmentanut IK Frejtä Ruotsin Superettanissa ja toiminut sitä ennen valmentajana muun muassa Hammarbyn U19-joukkueessa ja AIK:n akatemiajoukkueessa.

- Olen todella tyytyväinen siitä, että saimme Lukasin uudeksi valmentajaksemme. Hän on nuori, moderni ja älykäs valmentaja. Pidämme myös hänen näkemyksestään johtajuudesta eli kaikkea mikä liittyy ryhmädynamiikkaan, perusteellisuuteen, palautteeseen ja sekä yksilöiden että ryhmän kehittämiseen, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Hän tietää millaista on tehdä töitä pienemmässä seurassa ja mitä kaikkea siihen liittyy IK Frejn kokemuksensa pohjalta ja hän sopii sen myötä hyvin IFK:n arvoihin.

Mattsson uskoo, että Syberyjski edustaa valmentajana myös jatkuvuutta IFK:n toiminnassa.

- Uskomme että on oikein panostaa nuoreen ja lupaavaan valmentajaan, jolla on tavoitteet korkealla ja paljon energiaa. Uskomme myös että hän voi kehittyä valmentajana vähintään samalla tavalla kuin vaikkapa Lundis IFK:ssa.

- Lukas uutena valmentajana on nyt myös helpompi jatkaa rakennustyötä muun taustan ja pelaajaryhmän osalta, mikä on seuraava painopistealue, Mattsson sanoo.

Syberjyski aloittaa tehtävässään 1.1.2020.

www.ifkmariehamn.com