Palloliitto rekrytoi - haussa huippujalkapallopäälliköt

Palloliitto rekrytoi - haussa huippujalkapallopäälliköt

25.6.2018

Suomen Palloliitto on historiansa suurimman muutoksen edessä. Seurojen Palloliitto -kehityshanke käynnistyi organisoitumisen osalta uuden johtoryhmän muodostamisella touko-kesäkuussa 2018.

Seuraavassa rekrytointiaallossa valitaan sekä tyttöjen että poikien huippujalkapallopäälliköt vastaamaan nuorten maajoukkuetoiminnasta ja seurojen talenttivalmennuksesta, koulutuspäällikkö vastaamaan valtakunnallisesta valmennusosaamisen kehittämisestä sekä neljä aluepäällikköä varmistamaan seurojen laadukkaiden lähipalvelujen toteutuminen. Lisäksi valitaan kehityspäällikkö Seurojen Palloliitto -hankkeeseen sparraamaan seurojen palvelunäkökulman toteutuminen kehitysohjelman valmistelussa.

- Nyt haussa olevat tehtävät ovat strategiamme kannalta erittäin merkittäviä ja niiden vaikuttavuus tulevalle toiminnalle on suuri. Tehtävissä menestyminen vaatii kykyä viedä läpi muutoksia, innovatiivista otetta ja vahvaa johtajuutta, kertoo Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande.

Erityisesti urheilutoimenjohtaja Hannu Tihisen suoraan alaisuuteen tulevat huippujalkapallopäälliköiden ja koulutuspäällikön tehtävät ovat tärkeä vipuvarsi tavoitteeseen tehdä Suomesta yksi Euroopan tehokkaimmista pelaajakehitysmaista.

- Sekä tyttöjen että poikien huippujalkapallopäälliköillä on kokonaisvastuu maajoukkueiden valmennuksen, toimintatapojen ja pelillisten osa-alueiden kehitystyöstä ja toteutuksesta. Koulutuspäällikön rooli on myös ratkaiseva, sillä hän saa vastuulleen koko valtakunnan valmennusosaamisen kehittämisen matkalla kohti kansainvälistä huippua, Tihinen kuvailee.

Lähde: www.palloliitto.fi