Markku Kanerva: "Kypsä ja ammattimainen esitys"

Markku Kanerva: "Kypsä ja ammattimainen esitys"

12.6.2019

Huuhkajat oli tiistaina Vaduzissa tiukan paikan edessä - kolme pistettä oli ainoa tavoite - mutta mahdolliseen aitaan ei tullut kompastumista, vaan tuloksena oli tasapainoisen ja vahvan esityksen jälkeen voitto maalein 2-0.

Päävalmentaja Markku Kanerva piti tapansa mukaan jalat tiukasti maan pinnalla, mutta jakoi samalla kiitosta omilleen.

- Tämä oli meiltä kypsä ja ammattimainen esitys. Peli oli hyvin kontrollissa. Vähän oli välillä puskemista liechtensteinilaista bussia vastaan, mutta numerot olisivat lopulta voineet olla suuremmatkin, Kanerva arvioi.

- Ensimmäinen maali tuli hyvään paikkaan ja sitten toinen maali oli sikäli mahtava, että tämä oli Benjamin Källmanin ensimmäinen karsintapeli ja hänen ensimmäinen maalinsa samalla.

Huuhkajilla oli paikkansa todellakin useampaankin osumaan, kun Liechtensteinin maalipaikat jäivät puolestaan vähiin.

- Hyvä, kontrolloitu puolustuspeli meiltä – ehkä paria pientä tovia lukuun ottamatta. Pelaajat pitivät loistavasti ajatuksensa tässä pelissä ja tämä oli ansaittu voitto.

Huuhkajilla on nyt koossa neljästä ottelusta yhdeksän pistettä ja tukeva ote lohkon kakkossijasta tiistain muiden tulosten oltua vielä suomalaisittain suosiollisia.

- Tästä on nyt hyvä lähteä vähän lomaa viettämään ja vetämään henkeä ja jatkamaan sitten syksyä kohti. Tavoite näistä otteluista oli kuusi pistettä ja ne saatiin, Kanerva tiivisti.

- Erityiskiitos täytyy antaa myös faneille. Täälläkin taisi olla nelisensataa kannattajaa meidän tukenamme ja se on todella hieno ja tärkeä asia koko joukkueelle.

www.palloliitto.fi