KuPS eteni jatkoon - Seuraava vastustaja Puolasta

19.7.2019

Kuopion Palloseura taisteli torstai-iltana Valko-Venäjällä UEFA Eurooppa-liigan jatkopaikasta. Vitebskissä pelattu ensimmäisen karsintakierroksen toinen osaottelu päättyi 1-1-tasapeliin ja KuPS eteni näin jatkoon toiselle karsintakierrokselle yhteismaalein 1-3.

Vitebsk pääsi ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoasemaan hyökkääjä Artem Starhorodskiyn onnistuttua maalinteossa. KuPS nousi tasoihin toisen puoliajan kulmapotkutilanteesta, jossa Reuben Ayarna keskitti pallon ja toppari Babacar Diallo viimeisteli 1-1.

Hieno taistelutasapeli vei kuopiolaiset jatkoon toiselle karsintakierrokselle, jolla vastaan tulee puolalainen nimekäs ja kova huippujoukkue Varsovan Legia. Toisen karsintakierroksen osaottelut pelataan 25.7. ja 1.8.