TiPS:lle kolme uutta sopimusta

TiPS:lle kolme uutta sopimusta

21.3.2019

Naisten Liigaan valmistautuva TiPS on vahvistanut joukkuettaan kolmella uudella pelaajalla. 

Monipuolisesti eri pelipaikoilla uransa aikana pelannut Roosa Ariyo on liittynyt mukaan Tikkurilan Palloseuran Naisten Liigan joukkueeseen.

Ariyo on aiemmin pelannut Naisten Liigaa Hongan riveissä kausilla 2012-2014. Liigakausien jälkeen hän on edustanut ruotsalaista Jitexiä ja ennen Suomeen paluuta Monroe Community Collegea Rochesterissa Yhdysvalloissa. TiPS on entuudestaan tuttu ympäristö muutaman vuoden takaa, sillä hän on aiemmin pelannut lainasopimuksella TiPS:in riveissä.

Maalivahti Henriikka Mäkelä on liittynyt Tikkurilan Palloseuran maalivahtivahvuuteen.

Helmikuussa 22 vuotta täyttänyt Mäkelä on aiemmin edustanut ensin kasvattajaseuraansa VJS:aa, josta hän siirtyi PK-35 Vantaan riveihin. Välillä pelaaja piipahti pelaamassa California University of Pacificissa, josta palasi takaisin PK-35 Vantaan joukkueeseen kauden 2018 loppupuoliskolle. Tällä talvikaudella hän ehti edustaa PK-35 Vantaata Suomen Cupin ottelussa HJK:ta vastaan. Naisten A-maajoukkueessa Mäkelä debytoi kesäkuussa 2017 Kiinaa vastaan.

Elli-Noora Kainulainen on allekirjoittanut sopimuksen TiPS:n kanssa. PK-35:n junioreista hän siirtyi PK-35 Vantaaseen, jonka riveissä pelasi Naisten liigaa kaudella 2018. Laiturina viihtyvä Kainulainen on ollut vakioedustaja ikäluokkansa tyttömaajoukkueissa.

Lähde: www.tikkurilanpalloseura.fi