TPS:n naisille seitsemän uutta sopimusta

TPS:n naisille seitsemän uutta sopimusta

05.3.2019

TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut seitsemän uutta pelaajasopimusta kaudelle 2019.

Laitapuolustaja Netta Laasio aloittaa nyt jo kahdeksannen kautensa TPS-paidassa. Vuoden 1996 ikäluokkaa oleva Laasio debytoi liigatasolla kaudella 2012. Hän on pelannut urallaan yhteensä 82 Naisten liigan ottelua ja viimeistellyt niissä kaksi maalia.

TPS:n tuoreita sopimuspelaajia ovat myös puolustaja Rosa Niemi sekä hyökkääjä Yasmin Baasousi. Niemi on vuoden 2001 ikäluokkaa ja Baasousi puolestaan vuoden 2000 ikäluokkaa.

TPS:n T17-joukkueen nuorista tulevaisuuden pelaajista edustusjoukkueen harjoitusrinkiin ovat nousseet myös maalivahti Meri Hämäläinen, keskuspuolustaja Daniela Sandås sekä keskikenttäpelaajat Ellen Strömborg ja Nella Kettunen. Sandås kohtaa Suomen U17-maajoukkueen kanssa ensi viikolla kahdesti Portugalin saman ikäluokan maajoukkueen.

TPS:n pelaajista Viivi Spetsin ja Amalia Härkösen kaudet ovat valitettavasti ohi ennen kuin ne ehtivät kunnolla edes alkaa. Molemmat toipuvat parhaillaan vakavista polvivammoista.

Positiivista sitten taas on se, että keskikenttäpelaaja Katja Hakala ja maalivahti Inkeri Niemi ovat palanneet joukkueensa harjoitusvahvuuteen. Saksasta Suomeen palannut Hakala loukkasi jalkansa heti viime kauden alussa. TPS:n monivuotisiin luottopelaajiin kuuluva Niemi joutui puolestaan jättämään koko kauden 2018 väliin.

Lähde: fc.tps.fi