Naisten Liigan joukkueelle uusi amerikkalaispelaaja

Naisten Liigan joukkueelle uusi amerikkalaispelaaja

04.5.2019

ONS on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaisen 21-vuotiaan hyökkääjäpelaaja Summer Masonin kanssa kauden 2019 loppuun saakka.

Mason opiskelee parhaillaan San Diegon yliopistossa Yhdysvalloissa ja hän saapuu Ouluun toukokuun loppupuolella, eli heti kun hän saa opintonsa päätökseen. Summer on pelannut opiskelujensa ohella yliopistosarjaa San Diegossa kolme edellistä vuotta.

Summer on harjoitellut myös Seattle Reign NWSL -joukkueen kanssa. Joukkue ei kuitenkaan voinut varata häntä, koska hänen yliopisto-opintonsa olivat vielä kesken. Eikä hänellä olisi ollut mahdollista liittyä mukaan joukkueeseen ennen kauden alkua huhtikuussa.

Mason kertoo, että hän on unelmoinut lapsesta saakka ammattilaisjalkapalloilijan urasta.

- Olen tehnyt työtä koko elämäni tuon unelman saavuttamiseksi. Kun allekirjoitin sopimuksen pelaamisesta ONS:n kanssa, niin unelmani toteutui, Mason sanoo oululaisten sivuilla.

- Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta pelata Suomessa, ja minulla on myös mahdollisuus oppia lisää tästä kauniista maasta ja Euroopasta. Kuitenkin tärkeintä on, että olen osa ONS:n joukkuetta ja pääsen työskentelemään ja pelaamaan muiden lahjakkaiden pelaajien kanssa, Mason painottaa.

Mason pystyy pelaamaan useammalla eri pelipaikalla, laitapuolustajana, keskikentän laidalla tai hyökkääjänä.

www.naistenliiga.fi