Naisten Liigan JyPK vaihtaa päävalmentajaa

Naisten Liigan JyPK vaihtaa päävalmentajaa

26.10.2019

Tuomas Jaakkola on Naisten Liigan Jyväskylän Pallokerhon (JyPK) uusi päävalmentaja.

Seuran päävalmentajana aloittaa Tuomas Jaakkola. Jaakkolan tehtäviin kuuluvat toimiminen Naisten liigajoukkueen päävalmentajana sekä B-C ikäluokkien valmennuspäällikkönä. Tuomas Jaakkola on toiminut JyPK:ssa 14-18v ikäluokkien talenttival-mentajana vuoden 2018 alusta ja kauden 2019 liigajoukkueen 2.valmentajana sekä toiminut myös Palloliiton itäisen alueen aluevalmentajana. Ennen Jyväskylän Pallokerhoon tuloaan Tuomas on toiminut Oulussa sekä tyttö- ja poikapuolella että naisten ja miesten edustusjoukkueissa yli kymmenen vuoden ajan.

- Kun JyPK pyysi minua seuran päävalmentajaksi, niin oma päätös oli nopeasti tehty, kun koko seuran organisaatio, valmentajat ja pelaajat liigajoukkueesta B-C tyttöihin ovat tuttuja sekä pelillisesti on hyvä pohja jatkaa niin liigajoukkueen kuin B-C joukkueiden kehittämistä, sanoo Tuomas Jaakkola.

- Mitään suurta muutosta ei siis ole luvassa pelitapaan, tärkeintä on saada pidettyä joukkueet kasassa mahdollisimman hyvin ja jatkaa tällä kaudella treenattuja asioita ja pelin kehittämistä siltä tasolta mikä kuluneella kaudella joukkueissa saavutettiin, linjaa Jaakkola.

Nykyinen seuran päävalmentaja Mikko Manninen lopettaa tehtävässään marraskuussa. Mannisen johdolla JyPK:n liigajoukkue tuli Naisten liigassa kuudenneksi kaudella 2019.

www.jypk.fi