KuPS:n naiset hankkivat Venäjän liigan maalitykin

KuPS:n naiset hankkivat Venäjän liigan maalitykin

01.4.2019

Kuopion Palloseura on tehnyt kovan luokan pelaajahankinnan tälle pelikaudelle. KuPS on solminut pelaajasopimuksen Venäjän maajoukkuehyökkääjän Marina Kiskosen (25) kanssa. Pelaajasopimus on voimassa elokuun 2019 puoliväliin saakka ja sopimus sisältää option loppukaudesta.

Kiskonen on monipuolinen ja tehokas hyökkääjäpelaaja. Hän oli viime kaudella Venäjän liigan toiseksi tehokkain maalintekijä kahdeksalla pelitilanneosumallaan. Hyökkääjä pelasi edellisessä seurassaan Chertanovossa erittäin tärkeässä roolissa ja tehotilastojen mukaan hän joko teki maalin tai antoi maalisyötön joka toisessa ottelussa. Chertanovo sijoittui Kiskosen tehokkuuden ansiosta viime kaudella liigassa kakkoseksi.

Kiskonen lukeutui viime kaudella koko pääsarjan parhaisiin pelaajiin ja hänet valittiinkin kauden päätyttyä Venäjän liigan pelikauden 2018 tähdistöjoukkueeseen. Kiskonen valittiin tähdistökokoonpanoon myös pelikaudella 2017. Hän on pelannut menestyksekkäällä pelaajaurallaan kaikissa Venäjän nuorisomaajoukkueissa ja on pelannut myös Venäjän nimekkäässä A-maajoukkueessa.

Kiskonen saapui Kuopioon viime keskiviikkona ja liittyi saavuttuaan KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen. Pelaajaa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat saatiin järjestymään asianmukaiseen kuntoon ja hyökkääjä pääsi tekemään onnistuneen KuPS-debyyttinsä lauantaisessa liigaottelussa Ahvenanmaalla.                

Lähde: www.kups.fi