HJK edelleen tappioitta Naisten Liigassa - Keskikastissa tasaista

HJK edelleen tappioitta Naisten Liigassa - Keskikastissa tasaista

21.7.2019

Naisten Liigassa on nyt pelattu 14 pelikierrosta. Kärjessä jatkaa edelleen HJK.

Naisten Liigassa pelaataan 10 joukkueen kaksinkertainen sarja. 18 pelikierroksen jälkeen kuusi parasta jatkaa pelejään yläloppusarjassa ja neljä heikointa alaloppusarjassa. Loppusarjoihin pisteet jäävät voimaan runkosarjan jälkeen.

HJK on voittanut 14 pelistään 11 ja pelannut kolme tasapeliä (pisteitä 36). Joonas Rantasen luotsaama HJK on sarjakärjessä seitsemän pisteen erolla Honkaan. HJK pelasi menneellä viikolla kaksi tasapeliä, Honkaa ja Åland Unitedia vastaan, joten Honka (29) hieman kutisti eroa kärkijoukkueeseen.

Hongan jälkeen kolmantena on TiPS (24), joka on espoolaisista viiden pisteen päässä.

Sijoilla 3-7 on tällä hetkellä tasaista, sillä TiPS (24), KuPS (20), JyPK (20), Åland United (19) ja TPS (17) ovat kaikki hyvin mukana taistelussa niin mitalisijaan kuin myös yläloppusarjan paikkaan. 

Seitsikon takana on 12 pisteessä oleva Ilves.

Karsijan paikalla on tällä hetkellä ONS, jolla pisteitä on yhdeksän. Jumbona, suoran putoajan paikalla, on IK Myran kahdeksalla pisteellään.

Sarjan maalipörssiä johtaa HJK:n Jutta Rantala, jolla osumia on 12. JyPK:n Henna Honkanen on tehnyt 10 maalia ja KuPS:n Gentjana Rochi yhdeksän.