Veikkausliigan ex-maalikuningas ei jatka Kakkosen joukkueessa

Veikkausliigan ex-maalikuningas ei jatka Kakkosen joukkueessa

18.4.2019

JIPPO ja hyökkääjä Irakli Sirbiladze ovat purkaneet pelaajasopimuksen kautta 2019 koskien.

Sirbiladze tuli Jippoon kaudelle 2018, mutta loukkaantui kauden avausottelussa Laajasalon Palloseuraa vastaan. Tässä ottelussa Sirbi ehti kentällä ollessaan tehdä kaksi maalia. Loukkaantumisen jälkeen Suomen kentillä mainetta niittänyt georgialainen palasi kantälle vierasottelussa Mikkelin Palloilijoita vastaan heinäkuun lopulla. Tämän ottelun jälkeen mies loukkaantui kuitenkin uudelleen ja tämän vamman kuntoutus on edelleen kesken. Yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa pelaajasopimus alkavaa kautta kohtaan on nyt purettu, sillä Sirbin kuntoutumisesta ei voitu olla varmoja.

– Olen todella nauttinut olostani Jipossa, vaikka omat pelini ovat toistaiseksi jääneet vain kahteen viralliseen otteluun. Ihmiset seurassa ovat olleet ystävällisiä ja ymmärtäväisiä minua kohtaan, mikä ei ole itsestäänselvyys pitkän loukkaantumisen takia. Haluan kiittää kaikkia pelaajia, joukkueen taustoja, valmennusta ja seuran johtokuntaa. Ehdin myös kokemaan Jipon kannattajien ja katsojien tuen ja olen heille kaikille kiitollinen, kommentoi Sirbi.

– Vaikka tilanteeni nyt vaatii vielä lisää toipumista ja en ole pelikuntoinen, niin tiedän urani edelleen jatkuvan. Toivon, että kun olen taas kunnossa niin voin edustaa vielä Jippoa uudestaan. Toivottavasti se on mahdollisimman pian jo tämän kauden aikana. Aika näyttää mitä tapahtuu, minun on nyt kuunneltava kehoani, päättää Sirbiladze.

www.jippo.fi