Tampere United vahvistui laiturilla

Tampere United vahvistui laiturilla

12.3.2019

Laitahyökkääjänä ja kärjessä viihtyvä Aleksi Sainio on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Samalla joukkueeseen tulee muitakin muutoksia.

Tammikuun lopusta alkaen Tampere Unitedin harjoitusringissä ollut Aleksi Sainio, 19, on siis tuorein Sinipaita kaudelle 2019. Sainio siirtyy TamUun TPV:stä, jossa FC Kangasalan kasvatti on pelannut 14-vuotiaasta alkaen.

Sainion vahvuuksia ovat nopeus sekä vahvuus yksi vastaan yksi -tilanteissa. Lisäksi Sainio on tullut TPV:n junioreissa tunnetuksi tehokkaana viimeistelijänä. Viime kaudella Sainio iski TPV:n kakkosjoukkueen riveissä Kolmosessa kuusi maalia ja onnistui TPV:n A-junioreissa iskemään pallon verkkoon peräti 25 kertaa.

Sainion sopimuksen yhteydessä Tampere United tiedottaa, että puolustaja Antti Haaviston sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Tampere Unitedin edustusjoukkue on ennalta budjetoitu 25 pelaajan kokoiseksi. Jokainen sopimus tuo seuralle kuluja vakuutuksen, salikortin, pelipassin, rekisteröintikulujen ja varusteiden kanssa hieman yli tuhat euroa. Näin ollen katsottiin parhaaksi, että todennäköisesti hyvin pienelle peliajalle jäävä Haavisto on vapaa etsimään itselleen uutta seuraa, jossa saa enemmän peliaikaa ja jatkaa kehittymistään.

Myöskään talven joukkueen mukana harjoitellut Ville Puustinen ei enää jatka Mourad Seddikin ryhmässä. Puustisen hiljattain muuttunut työtilanne ei mahdollista Kakkosen tason harjoittelua alkavalla kaudella. Tampere Unitedilla onkin tarkoitus vahvistaa puolustustaan vielä lähiaikoina.

Lähde: www.tampereunited.fi