PEPO hankki nigerialaisen maalitykin

PEPO hankki nigerialaisen maalitykin

08.1.2019

Kakkosessa pelaava PEPO on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta.

Jo viime kaudella vahvasti PEPO:ssa esiintynyt PEPO/IPS kasvatti puolustaja Arttu Kotanen teki jatkosopimuksen. Nuori puolustaja on käynyt tutustumassa jo Veikkausliigaseurojen toimintaan ja on esiintynyt Suomen U18- ja U19- maajoukkueissa.

Nigerialainen 22-vuotias hyökkääjälupaus Paul Obi teki PEPO:n kanssa 2-vuotisen sopimuksen. Paul voitti kaudella 2018 Kakkosen C-lohkon maalipörssin 20 maalillaan.

- Arttu Kotanen on yksi alueemme ”helmiä” mitä hiotaan vielä urallaan eteenpäin. Nuoresta iästään huolimatta hän on meidän runkopelaajiamme ja Artun kanssa tehdään kovasti töitä, jotta ura menee eteenpäin. Arttu on tärkeä osa meidän hyökkäämistämme ja maalintekoa. Artulta odotetaan nyt jo lopullista läpilyöntiä tällä kaudella.

- Paul Obi on erinomainen hyökkääjä, joka omaa niitä ominaisuuksia mitä olemme hyökkääjiltä kaivanneetkin maalinteon lisäksi. Nopea, taitava, liikkuu hyvin puolustajien välissä ja heidän selustaansa sekä osaa maalinteon. Tiettyjä kehitettäviä ominaisuuksia myös on, mitä varten Paul valitsikin meidät uskoen siihen, että voimme häntä auttaa kehittymään eteenpäin, kommentoi valmentaja Mika Heino.

Lähde: www.pepofutis.fi