Kakkoseen noussut Pallo-Iirot teki kaksi pelaajasopimusta

Kakkoseen noussut Pallo-Iirot teki kaksi pelaajasopimusta

04.1.2019

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue tulevalle kaudelle rakentuu hyvää vauhtia. Uutena pelaajana sopimuksen allekirjoitti 19-vuotias keskikenttäpelaaja Kalle Kankare, joka siirtyy Iiroihin FC TPS:n A-junioreista. Viime kauden luottotoppari Juho Nurmi allekirjoitti jatkosopimuksen.

Kalle Kankare oli mukana Pallo-Iirojen testiryhmässä ja nuori mies vakuutti heti valmentaja Scott Greenin.

- Kalle on mielenkiintoinen pelaaja, jolta odotan luovuutta ja energiaa joukkueeseen. Myös maalintekoa. Kankare tuo myös tärkeää kilpailua aloittavan kokoonpanon paikoista, Green kehuu.

FC TPS:n A-junioreissa viime kaudet pelannut Kankare viihtyy kaikilla keskikentän pelipaikoilla, mutta erityisesti pohjalla.

- Olen pelannut kaikilla keskikentän pelipaikoilla, mutta ehdottomaksi suosikiksi on tullut keskikentän pohja. Vahvuuksiani ovat pelin avaaminen ja rakentaminen sekä olen saanut kehuja hyvästä pelikäsityksestä, Kankare itse kertoo.

Huomattavaa Kankaren siirrossa Pallo-Iiroihin on, että nuori mies tulee ensi kaudella keskittymään vain jalkapalloon.

- Lukio on hoidettu pois alta ja pääsen nyt ensimmäistä kertaa keskittymään vain jalkapalloon. Tavoitteenani on päästä mahdollisimman korkealle ja pelata jalkapalloa ammattilaisena.

- Tämän kauden tavoitteena oli löytää mahdollisimman kova joukkue aikuisten sarjoista. Muutamien treenien perusteella vakuutuin, että Pallo-Iirot on ympäristö, missä uskon kehittyväni.

Energinen keskikenttäpelaaja on käynyt ulkomailla ammattilaisseurojen akatemioiden leireillä.

- Parhaat kokemukseni ovat olleet kutsut ulkomaisten jalkapalloseurojen akatemioiden leireille. Kävin FC Twenten leirillä ja Southampton akatemian leirillä olin kaikkiaan 16 viikkoa.

21-vuotias Juho Nurmi liittyi Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueeseen viime kaudella. Pallollisen puolustajan kausi alkoi todenteolla vasta pitkälti kevätkaudella loukkaantumisen vuoksi. Nurmi aloitti kesällä myös armeijan, joka on nyt tullut päätökseensä.

Ensi kaudella Nurmi pääsee vielä paremmin mukaan joukkueeseen ja saa alleen hyvän harjoituskauden, mutta mies oli syyskaudella Pallo-Iirojen keskuspuolustuksen tukipilareita.

- Päätin jatkaa Pallo-Iiroissa, koska joukkueen pelityyli sopii minulle mainiosti. Lisäksi kotiotteluissa oli todella hienoa pelata, Nurmi iloitsee.

Pallo-Iiroilla on koossa 16 pelaajasopimusta. Lisää pelaajasopimuksia, tryout-pelaajien jatkoista ja taustatoimijoiden sopimuksista tiedotetaan lähiaikoina.

Lähde: www.palloiirot.fi