Futsal-Liigan tammikuun pelaaja äänestetty

Futsal-Liigan tammikuun pelaaja äänestetty

12.2.2019

Futsal-Liigan tammikuun kuukauden pelaajaksi on äänestetty Kampuksen Dynamon Sergei Korsunov.

Valinnan suoritti jalkapallon pelaajayhdistys eli käytännössä muiden liigajoukkueiden pelaajat. Palkinnon Korsunoville luovutti KaDyn lauantaisessa kotiottelussa KaDyn uusi puheenjohtaja Matti Nieminen.

- Mukava tunnustus toki kun muut joukkueet ovat äänensä antaneet, mutta kaikki kunnia omalle joukkueelleni KaDylle. Tammikuun palkinnon olisi voinut saada kuka vaan kadylainen. Kuusi liigapeliä, kuusi voittoa – ja kaikki olivat tehoilla. Jokainen dynamolainen olisi pystin ansainnut, tällä kertaa se oli meikäläinen, KaDyn ja Suomen maajoukkueen runkopelaaja Korsunov tuumaa.

- Pelillisesti ollaan onnistuttu joukkueena, ja tällä kertaa tehoja on napsunut omalle kohdalle. Valitettavasti tunnustusta ei juuri ikinä anneta puolustusansioista – tai maalivahdeille.

- Seuraavaksi vaan eteenpäin, duuni jatkuu. Aina on parannettavaa; on oltava tehokkaampi molempiin suuntiin ja jatkettava hyvällä ilmeellä kohti playoffeja, Korsunov päättää.

Korsunov on tehnyt tähän mennessä 18:ssa pelaamassaan liigaottelussa tehot 18 + 16 = 34. Näillä tehopisteillä hän on Liigan pistepörssin kolmantena.

www.jpy,fi