Juniorimaajoukkueita edustanut maalivahti pelasi päättyneellä kaudella myös kahden ottelun verran lainalla Ykkösessä pelaavan PK-35 Vantaan riveissä. Eriksson pääsi viime kaudella tositoimiin myös Eurooppa-liigassa ja harjoitusottelussa suurseura FC Barcelonaa vastaan.

Myös HJK tarjosi Erikssonille ensi kaudeksi sopimusta, mutta nuori ja lupaava maalivahti valitsi lopulta HIFK:n. HIFK tavoitteli Erikssonia jo viime kaudella riveihinsä, mutta sopimusta ei kuitenkaan syntynyt.

– Tein kaksivuotisen sopimuksen, koska halusin sitoutua tähän hommaan. Haluan auttaa IFK:ta uudella liigataipaleella ja sitä kautta kasvaa entistä paremmaksi pelaajaksi. Tavoitteeni ovat ulkomailla, mutta haluan olla yksi liigan parhaista maalivahdeista, kun sopimukseni päättyy. Ensisijainen tavoite on saada joukkue menestymään, määrätietoinen Eriksson kertoo HIFK:n sivuilla.

Erikssonin pelaajasopimuksen myötä HIFK:n maalivahtiosasto alkaa olla paketissa. HIFK:lla oli entuudestaan jo ensi kautta koskeva sopimus Mika Johanssonin kanssa.

Lähde: http://hifkfotboll.fi