Tunnollisena harjoittelijana ja joukkueen isähahmona tunnettu Aho pelasi viime kaudella 23 sarjaottelussa. Neljä peliä jäi väliin pikku vaivojen takia. Pelaamissaan otteluissa Aho kellotti täydet minuutit. Maalien makuun toppari pääsi kaksi kertaa. Molemmat osumat syntyivät vierasottelussa JJK:ta vastaan. Sopimuksen myötä yksi tärkeimmistä palasista Ilveksen puolustuspäässä on asetettu paikoilleen.

Aho on aloittanut uransa Ilveksen Futis-Liigassa ja kolunnut siitä lähtien kaikki junioriedustusjoukkueet läpi. Aho siirtyi aikoinaan TamUn riveihin 17-vuotiaana. Viimeiseksi liiga-joukkueeksi jäi FF Jaro. Yhteensä puolustajalla on kokemusta liigapeleistä 212 ottelun verran. Pitkällä uralla kaulaan on pujotettu kolme kertaa kultamitali sekä saman verran pronssisia prenikoita.

Peluri povaa ensi kaudesta todella mielenkiintoista

– Pari kertaa ollaan nyt yritetty viedä Ilvestä takaisin korkeimmalle sarjatasolle. Kuluneella kaudella päästiin jo harmittavan lähelle tätä tavoitetta ja tulevalla kaudella olisi hienoa korjata tilanne nostamalla Ilves veikkausliigaan.

– Alkavasta kaudesta tulee mielenkiintoinen. Kasassa on uusi valmennusryhmä, hyvät ja motivoituneet pelaajat, joiden joukossa sopivassa suhteessa kokemuksen ja hitaampien jalkojen lisäksi nuoruuden intoa ja nopeita jalkoja. Elementit ja yhteinen tavoite on kunnossa. Mielenkiinnolla lähdemme valmistautumaan uuteen kauteen ja on hienoa pukea taas päälle ilveksen keltainen pelipaita.

Tällä hetkellä Ilveksellä on kasassa 15 pelaajasopimusta. Joukkue julkistaa lähipäivinä lisää pelaajasopimuksia.

Sopimuspelaajat: Mika Hilander, Gustav Långbacka, Antti Kuusinen, Antti Hynynen, Topias Järvelä, Tatu Miettunen, Tomi Petrescu, Lauri Ala-Myllymäki, Ibrahim Köse, Mika Lahtinen, Henri Malundama, Jaakko Juuti, Jaakko Rantanen, Jonne Hjelm ja Heikki Aho.