Nykyinen päävalmentaja Harri Virtanen siirtyy seuran kilpailupäälliköksi.

Edustusjoukkuetta kaudet 2010-13 valmentanut Lehtinen halusi vetäytyä kauden 2013 jälkeen päävalmentajan paikalta, koska halusi kehittää itseään valmentajana. Hän onkin vieraillut kuluneen vuoden aikana tiiviisti Eerikkilän urheiluopistolla suorittaessaan valmentajan ammattitutkintoa. Koulutuksen päätösjakso on marraskuussa.

– Nyt olen saanut vuoden opiskeltua. Ainakin omasta mielestäni olen ottanut aika isonkin askeleen valmentajana ja kehittynyt varsinkin taktisella puolella. Olen valmiimpi valmentaja, valmentaja sanoo seuransa verkkosivuilla.

– Seura merkitsee kuitenkin minulle aika paljon ja mielestäni edustusjoukkueen valmentajan pesti on Iiroissa valmentajan unelmapesti. Siinä mielessä on todella innostunut fiilis, hän tunnemoi.

“Pantse” tuntee, että viimeisen projektin aikana edustusjoukkueessa jäi jotain kesken. Hänen aikanaan Iirot oli Kakkosen lohkossaan kerran neljäs ja kolmesti kolmas. Hän haluaakin palauttaa Iirot ensi kaudella Kakkosen läntisen lohkon kärkikahinoihin.

– Tavoitteena on saada vuoden aikana siihen se sama, mikä oli jo ennen viime kautta. Että ollaan Kakkosen kärkijoukkue, joka dominoi pelejä.

– Lähtökohdat ovat haastavat. Edellinen kausi oli niin rikkonainen ja vaiherikas, että pelaajien kehityksessä ei ole tapahtunut sellaisia askelia kuin olisi ehkä voinut tapahtua.

Lähde: http://www.palloiirot.fi/