KaaPo otti lievän niskalenkin NouLasta heti pelin alkuminuuteilta saakka ja peli pyöri pääosin järvenpääläisten päädyssä. NouLa iski ajoittain vastahyökkäyksillä, mutta ei päässyt vaarallisiin tekopaikkoihin. KaaPollakaan ei montaa hyvää tekopaikkaa ensimmäisellä puoliajalla ollut. Paras tilanne siunaantui Kalle Luotoselle, joka ohjasi maalin edustalta loistopaikasta ohitse.

Toisella puoliajalla KaaPo jatkoi pelin hallintaa ja viimein se sai murrettua myös kuparisen ja avausmaalia tuuletettiin 58. minuutilla. Olli Rihko eteni vasemmalta ja keskitti maalin edustalle. NouLan maalivahti Janne Laine arvioi keskityspallon väärin ja nyrkkeili ohitse. Mikael Sibakov puski pallon takatolpalta verkon perukoille.

2-0-osuma synti kulmapotkun jälkitilanteesta. Laine nyrkkeili jälleen ohitse keskityspallosta ja Rihko pääsi tuikkaamaan pallon maalin edustalta sisään.

KaaPo kaunisteli lukemia vielä kahdesti viimeisillä minuuteilla. 89. minuutilla vaihdosta tullut kaksikko vei kaarinalaiset 3-0-johtoon. Jussi Kosonen laukoi, Laine torjui eteensä ja Juha Kauppi tälläsi pallon maaliin. Loppulukemat 4-0 kirjoitettiin tulostaululle lisäajalla. Sibakov keskitti boxiin, jossa NouLan puolustus haparoi ja Kauppi pääsi viimeistelemään kääntölaukauksella pallon takakulmaan.

NouLa-KaaPo 0-4 (0-0)

58′ 0-1 Mikael Sibakov

67′ 0-2 Olli Rihko

89′ 0-3 Juha Kauppi

90′ 0-4 Kauppi