Tähän mennessä yli 50 suomalaispelaajaa on liittynyt mukaan maailman suurimpaan jalkapallon Internet-verkostoon. Muun muassa Hollannissa Heracles Almelossa viime kaudella pelannut Aleksei Kangaskolkka, KuPS:n Vili-Verneri Roivainen ja hänen viime kauden joukkuekaverinsa ja Uuden-Seelannin maajoukkuemies Chris James sekä HIFK:n maalivahti Atte Ranta ovat liittyneet Fieldoo.comin järjestelmään. Mukana on kaikenikäisiä ja –tasoisia suomalaispelaajia.

Islannista Suomeen ja Jipon riveihin täksi kaudeks palannut Jan Berg on yksi ensimmäisistä pelaajista, joka liittyi mukaan järjestelmään.

– Mielestäni Fieldoo oli mielenkiintoinen idea ja nettisivut näyttävät hyvältä. Fieldoo yhdistää pelaajat ja luo uusia kontakteja ja se on erittäin hyvä asia, Berg valottaa järjestelmään liittymisen syitä.

Pelaajan on tärkeä ymmärtää, ettei kyse ole vain siitä, että hän odottaa tulevansa löydetyksi, vaan suositun alustan parhaasta mahdollisesta hyödyntämisestä. Mukaan lähteneet suomalaispelaajat ovat ymmärtäneet tämän hyvin ja ovat hyvää vauhtia matkalla menestykseen. Jalkapalloala on vihdoinkin löytämässä digitaalisen ajan ja pelaajat sekä agentit ovat oivaltaneet Fieldoon kaltaisten alustojen käytännöllisyyden.

Järjestelmä on pelaajille ilmainen ja erityisen hyödyllinen siirtoikkunan aikana, joka aukeaa Suomessa elokuussa ja kesäkuussa suurimmassa osassa Eurooppaa. Sieltä löytyy tietoa muun muassa testeistä, leireistä, siirtomahdollisuuksista, agenteista sekä pelaajia etsivistä seuroista aina Saksaa, Englantia, Espanjaa ja Australiaa myöden.

Fieldoo.com yhdistää maailmanlaajuisesti 150000 pelaajaa ja agenttia sekä seuroja ja kykyjenetsijöitä tehden siirroista helpompia ja helpommin lähestyttäviä. Se on todistanut toimivuutensa seuran löytäneiden pelaajien menestystarinoiden myötä.

Verkoston menestyksen ovat huomanneet useat nimekkäät mediat sekä seurat ympäri maailmaa. Muun muassa Ranskan jalkapalloliitto ja ESPN, monien muiden ohella, ovat huomanneet sen arvon pelaajille, ja kehuneet sen olevan erinomainen työkalu siirtoikkunan ja kauden aikana.

Maradonan, Romarion, Rivaldon ja Guardiolan agenttina toiminut sekä Lionel Messin löytänyt Josep Maria Minguella etsii uusia lahjakkuuksia Fieldoo.comista. Minguella Challenge-alustan kautta hän löysi muun muassa tuntemattoman argentiinalaispeluri Jordi Pascualin ja toi hänet Espanjan 2. divisioonan Girona FC:n riveihin.