Ottelu alkoi Tshekin hienoisessa hallinnassa ja ensimmäinen todellinen maalipaikka tuli ottelun alussa, kun Teemu Tainio menetti pallon ja Ladislav Krejic pääsi aivan avopaikasta kokeilemaan, mutta Lukas Hradecky torjui hienosti jalallaan. Jatkotilanteesta Tshekin peluri laukoi pallon yli.

19. minuutilla Suomi siirtyi ottelussa johtoon, kun Alexander Ring vapautti Teemu Pukin. Celticin hyökkääjä petasi itselleen vetopaikan ja laukaus rangaistusalueen kulmasta otti pienen kimmokkeen puolustajasta ja upposi komeasti takayläkulmaan yli maalivahti Tomas Vaclikin. Suomi ei kauaa ehtinyt johtomaalia riemuita, kun omissa helähti. Matej Vydra pelattiin nopeasti maalipaikkaan ja hän onnistui ohittamaan Hradeckyn. Minuutti tästä ja Pukki onnistui jälleen maalinteossa. Tim Sparvin syötöstä Pukki pääsi karkumatkalle ja kotkalainen kiersi viileästi maalivahdin ja sijoitti tyhjiin. Hieman perään Suomella oli oiva tilaisuus siirtyä jo kahden maalin johtoon, kun Pukin keskitys tuli pelaajapakan läpi takatolpalla kärkkyneelle Sparville, joka kuitenkin ohjasi pallon hieman ohi maalin.

35. minuutin kohdalla Tshekki tasoitti ottelun, kun keskityspallo löysi Josef Husbauerin ja tämä sai siirtää pallon tyhjiin.

Toisella puoliajalla Tshekki otti peliä enemmän haltuunsa, mutta Huuhkajilla oli kuitenkin vaarallisimmat paikat. Mika Väyrynen pääsi takatolpalta kokeilemaan tyhjänä ammottavaan maaliin, mutta ei osunut pallon. Ottelun loppupuolella näppärän kuvion päätteeksi Perparim Hetemaj pääsi laukomaan rangaistusalueen sisältä, mutta puolustajaan hieman osunut kuti meni tolppaa nuollen ohi maalin. Näin ottelu päättyi 2-2.

Huuhkaja-paidassa nähtiin kolme debytanttia, kun Tero Mäntylä, Tim Väyrynen ja Tapio Heikkilä tekivät ensiesiintymisensä A-maajoukkueessa.