JJK voitti TPS:n kotonaan Tommi Karin toisen jakson maalilla. Hallitseva cup-mestari RoPS sai niin ikään lähteä laulukuoroon, kun HJK oli 2-0 (2-0) parempi. Helsinkiläisten maaleista vastasivat Macoumba Kandji ja Gideon Baah. Kolmena edellisvuonna tiensä Suomen Cupin finaaliin selvittänyt KuPS jatkoi jälleen väkeviä esityksiään pudottamalla FC Hongan selvästi 3-0 (3-0). Ats Purje iski kuopiolaisille kaksi maalia ja Admir Catovic yhden.

IFK Mariehamn joutui yllättäen tiukoille Kakkosen FC Hämeenlinnan kanssa, mutta raivasi lopulta tiensä seuraavalle kierrokselle 4-2 (1-1)-voitolla. Hämeenlinna meni ottelussa johtoon Juho Saarisen maalilla, mutta Petteri Forsell tasoitti ensimmäisen puoliajan lisäajalla. IFK meni taas johtoon Hämeenlinnan Miro Puroston omalla maalilla, mutta Purosto kuittasi sen nopeasti heilauttamalla häkkiä myös toisessa päässä. Luis Solignac teki kuitenkin IFK:lle vielä kaksi maalia ja näin ahvenanmaalaiset etenivät jatkoon. FC Lahti haki jatkopaikan kaataessaan VPS:n jatko-ottelussa. Ottelun ainokaisen viimeisteli Rafael. Inter voitti kotonaan selvästi MYPA:n 3-0 (1-0). Turkulaisten maaleista vastasivat Henri Lehtonen, Irakli Sirbiladze sekä Tamas Gruborovics.

Aiemmin tiistaina SJK voitti Akseli Pelvaksen jatko-ottelussa tekemällä maalilla HIFK:n 1-0. Kuudennen kierroksen viimeinen ottelu käydään torstaina, kun Atlantis FC ja Haka iskevät yhteen.