RoPS kaatoi vieraskentällä Kakkosessa pelaavan FC Jazzin maalein 3-0. Emenike teki kaksi maalia ja Aleksandr Kokko osui kertaalleen.

KuPS joutui tiukille Ykkösessä pelaavan Hakan kanssa. Dudu vei kuopiolaiset johtoon, mutta Venance Zeze iski Hakan tasoituksen pelin lopussa. Jatko-ottelussa Ilja Venäläinen viimeisteli ainoaksi jääneen osuman 110.minuutin kohdalla rangaistuspotkusta ja näin KuPS voitti pelin 2-1.

IFK Mariehamn pudotti jatkossa hallitsevan cup-mestarin FC Hongan. Diego Assis vei IFK:n johtoon toisen jakson alussa. Honka tuli vielä tasoihin Kastriot Kastratin maalilla, mutta Dever Ageem Orgillin osuma 79.minuutilla toi IFK:lle 2-1-vierasvoiton.

Neljännessä kamppailusa JJK kaatoi vieraskentällä VPS:n maalein 2-0 Babatunde Wusun ja Patrick Poutiaisen maaleilla.

Suurin yleisömäärä puolivälierissä oli Valkeakoskella, jossa peliä oli seuraamassa 1354 katsojaa. Myös Vaasassa lukema oli yli tuhannen.

Välierissä kohtaavat IFK Mariehan ja RoPS sekä JJK ja KuPS.