Finaali alkoi TPK:n hallinnalla, mutta aivan tuhannen taalan paikkoja turkulaiset eivät onnistuneet luomaan. SJK Reservit pääsi vähitellen kuitenkin hyvin mukaan peliin ja kenttätapahtumat tasaantuivat ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen.

Ensimmäistä osumaa ei tarvinnut odottaa kuin 16 minuuttia. SJK siirtyi johtoon kulmapotkutilanteesta, kun Petri Niemi nousi korkeimmalle ja puski pallon vastustamattomasti ohi TPK-maalivahti Stefan Wahlstenin. TPK ei lannistunut takaiskusta, vaan pyrki iskemään terävillä syötöillä läpi SJK-puolustuksen. Pari maukasta tilannetta kariutui kuitenkin niukasti paitsioon SJK:n puolustuslinjan pelattua tarkasti ja tiiviinä pakettina.

29. minuutilla TPK-kapteeni Arttu Lehtonen pääsi pamauttamaan vastapallon 25 metristä, mutta niukasti yli maalin. Heti perään SJK:n Mikael Muurimäki pääsi puolittain läpi, mutta Wahlsten torjui. Viisi minuuttia myöhemmin TPK tuli vahvasti vasemmalta, pallo pelattiin 16:n alueen rajalle Miikka Kohoselle, joka kääntyi taitavasti ja laukoi, mutta niukasti ohi takatolpan.

Tasoitus syntyi 39. minuutilla TPK:n painostuksen päätteeksi. Puolittaisen purun jälkeen pallo pelattiin Tomi Kiiskelle, jonka keskitys löysi vapaaksi jääneen Jyri Sundinin ja Sundin jatkoi päällään pallon suoraan verkkoon ohi vastaan tulleen maalivahti Tomi Peltokankaan.

Avauspuoliskon loppu sujui TPK:n lievässä hallinnassa, mutta pelikellon tikittäessä jo lisäaikaa SJK tuli terävästi. Samir Bouroussi pujotteli läpi TPK-puolustuksen ja sijoitti seinäjokelaiset johtoon.

SJK avasi toisen puoliajan pirteämmin, mutta TPK pääsi rytmiin nopeasti ja tasoitus nähtiin 51. minuutilla. Jukka-Pekka Paajanen eteni vahvasti oikeaa laitaa ja syötti etutolpalle, jonne Marno Lastula syöksyi oikea-aikaisesti ja ohjasi pallon maalin kattoon.

Peli aaltoili tämän jälkeen puolelta toiselle ja kummallakin oli omat paikkansa, joista paras osui 72. minuutilla vapaaksi päässeelle Paajaselle, mutta peltokankaan oikea-aikainen vastaantulo pelasti tilanteen. Lastula laukoi hiukan myöhemmin niukasti ohi ja toisessa päässä Aleksi Ahde oli pääsemässä läpi, mutta TPK-puolustus ehti viime hetkillä hätiin. Aivan viime hetkillä SJK:n Muurimäki karkasi vielä oikealta, mutta Wahlsten torjui vihaisen laukauksen kulmapotkuksi. Enempiä maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty ja näin ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Heti jatko-ottelun alussa TPK siirtyi ensi kertaa ottelussa johtoon, kun SJK-puolustus toimitti pallon epäonnisesti omaan maaliin. TPK:lla oli tämän jälkeen paikkansa ratkaista ottelu lopullisesti, mutta yleisö joutui pysymään varpaillaan miltei loppuvihellykseen saakka. SJK haki riskilläkin tasoitusta ja Lastula pääsi karkaamaan läpi sijoittaen pallon hallitusti ulkosyrjällä takanurkkaan ja loppulukemiksi 2-4.