FC Lahti – TPS 2 (1,75)

FC Lahti aloitti kautensa hyvin, mutta viime peleissä joukkueen peli on takkuillut todella pahasti. Rafaelin paluu tuo pientä helpotusta hyökkäyspeliin, mutta brassikärki ei ole missään nimessä vielä täydessä iskussa. TPS on pelannut vakuuttavasti viime aikoina ja joukkue napsi hyviä voittoja kovalla rutiinilla. TPS:n materiaali ja nykyvire ovat huomattavasti parempia kuin lahtelaisilla, joten rahat kannattaa sijoittaa vierasvoittoon.

FC Inter – KuPS 2 (6,80)

KuPS on vielä ilman voittoa tämän kauden Veikkausliigassa, mutta Suomen Cupissa joukkue on väläytellyt parasta osaamistaan. Esa Pekonen on tehnyt pieniä muutoksia taas joukkueen pelityyliin ja paljon mainostettu taitofutis on jäänyt hieman taka-alalle. Iso apu KuPS:lle on Etchu Taben palaaminen pelikuntoon ja toppari nouseekin keskiviikkona varmasti avauskokoonpanoon. FC Inter on ollut hyvä koko alkukauden, mutta pienet loukkaantumiset ovat syöneet iskukykyä. Nyt sivussa on varmuudella keskikentän moottori Joni Kauko, jolle ei suoranaisesti korvaajaa ryhmästä löydy. KuPS saa todella hyvän kertoimen, jota kannattaa ehdottomasti hakea.

Haka – HJK 2 (1,60)

Hakan otteet ovat ailahdelleet suuresti alkukauden aikana, mutta tällä hetkellä peli on hieman hakusessa. Nyt vastaan tulee HJK, joka on parantanut peliään koko ajan. HJK:ssa kilpailutilanne pelipaikoista on todella kova, joka lisää pelaajien nöyttöhaluja jokaiseen peliin. Huippuvireisten Joel Pohjanpalon, Sebastian Mannströmin ja Demba Savagen johdolla HJK tekee varmasti useamman maalin ja se riittää voittoon Valkeakoskella.