HUIKEA HUHTIKUU

5 peliä, 5 voittoa. Punainen kortti. Sarjanousu lähenee ja lähenee. Tätä on lyhyesti ollut EfB:n ja meikäläisen huhtikuu. On muuten pikkasen hyvä fiilis kirjotella tätä blogia näissä tunnelmissa. Ansaittu ilta-Kozel, TPS ottanut tänään 3 pistettä (Hakalta) myöskin ja hyvää musiikkia made in Romania. Kerrataan siis tarkemmin meikäläisen vikat 30 päivää.

Viime blogissani siis hieman ennakoin jo meidän kevään ekaa peliämme, ja saimmekin aivan mahtavan alun ex-managerimme joukkuetta Fc Vestsjaellandia vastaan. Vaikka paikallinen Rory Delap kiskaisikin pallon boksiin, joka flipperinä upposi selkäni taakse oli kevään eka voitto tosiasia.

EFB-Fc Vestsjaelland 3-1 (nousuun +12pistettä)

Kevään toisella kierroksella lähdimme Hjörringiin Pohjois-Tanskaan, joka osoittautui itselleni varsin erilaiseksi reissuksi. Nimittäin 44 minuutin kohdalta lähdin liukumaan pystypalloon, ja kun koko päivänä oli satanut aivan jumalattomasti, niin liuin kuin märkä torpedo konsanaan pallon kanssa alueen ulkopuolelle…Siinä sitten joku sisäinen maalinsuojeluvaisto onneksi käski pitää pallosta kiinni, sillä muuten taululla olisi komeillut kotijoukkueen 1-2 kavennus. No, tuomari kävi takataskulla ja se siitä, elämäni ensimmäinen tarjeta roja, oisin nyt edes pulkannut jonkun! Peli päättyi kuitenkin selvään 0-4 voittoomme joten ei siinä mitään. 28 rangaistuspistettä ja seuraava katsojana.

Hjörring-EFB 0-4 (nousuun +12pistettä)

Se oli mukavaa kun iskä sitten päätti tulla tsekkailemaan juuri tätä peliä. No, katottiin yhessä Tuborgit kädessä kun pojat pelaili. Ihan mukavaa sekin oli.

EFB-AB 3-0 (nousuun +12pistettä)

Vieraspelin vuoro jälleen ja lähdimmekin festari-Tanskan kehtoon Roskildeen. Pientä ylimielisyyttä havaittavissa ihan ymmärrettävästi 0-2 puoliaikajohdon jälkeen, 86. minuutilla kuuluisa paniikkikavennus vastustajalle ja vikat minsat pientä selviytymissotaa, itelle lisäajalla muutama hyvä koppi. Juna jatkaa matkaa.

Roskilde-EFB 1-2 (nousuun +14 pistettä)

Sitten vielä tämänpäiväiseen koitokseen (29.4.). Vastustajalla heti ekoille minuuteilla jäätävä paikka, käsipallotorjunta onneksi toimii aina sillon tällöin, myönnän jopa et oli sekunnin sadasosan silmät kiinni. Onneks jätkät kuitenki heräs ja loi 48 maalipaikkaa, kuitenkin vain kaksi sujahti sisään, nekin erikoistilanteista. Eiköhän siis ens viikolla saa nauttia hyökkääjien viimeistelyreeneistä. Kaveri heitti ihan näppärän vaparin, ei ihan ylettäny.

EFB-Skive (nousuun +16pistettä) jäljellä 7 peliä.

Tässä pienimuotonen huhtikuun päiväkirja siis. Ens viikolla matkaamme sitten oikeastaan paikkaan, jossa voimme itse varmistaa sarjanousun, nimittäin sarjakolmosen vieraaksi. (kaksi jengiä siis nousee liigaan, jos tässä vaiheessa joitain asia mietitytti) Jos voitto tulee, niin ns. räjähtää. Faneja lähössä kuulemma toistatuhatta liikkeelle, joten jo sen puolesta he ansaitsevat voiton ensi lauantaina. Voitto->ero 19 pistettä, pelejä 6. Olisi aika dream-scenario, joten toivottavasti kova työmme palkitaan, palaset loksahtavat paikoilleen ja olemme jälleen ASAP Superliga-jengi!