IFK Mariehamn – FC Honka 1 (2,35)

Vierasjoukkue FC Honka on aloittanut kautensa heikosti, kolmesta pelistä on kasassa vasta yksi piste. Joukkueen peli ei toimi tällä hetkellä yhtään ja esimerkiksi viime sunnuntaina JJK loi selvästi enemmän kunnollisia maalipaikkoja kuin espoolaiset. Sormia napsauttamalla peliä ei saa kuntoon, joten Hongalla on vielä paljon tekemistä.

IFK Mariehamn on aloittanut kautensa pirteästi ja joukkueen peli on hyvin uomissaan. Honka ei ole myöskään ikinä viihtynyt IFK:n kotikentällä, joten IFK:n voitosta saa mukavan kertoimen.

FC Lahti – FC Inter 2 (1,80)

Vaikka nousijajoukkue FC Lahti on saanut kolmesta pelistään kasaan kuusi pistettä, ei sillä sunnuntaina ole mahdollisuuksia kun Inter saapuu vieraaksi Lahteen. FC Lahti operoi pienellä ringillä ja varsinkin hyökkäysosasto on kapea. Kaksi voittoa antavat FC Lahdesta hieman väärän kuvan – pikku hiljaa se valuuu liigan häntäpäähän.

Inter kärsi keskiviikkona Suomen Cupissa tappion Ykkösen KooTeePee:lle. Tämä oli loistava herätys turkulaisille, jotka ovat liigassa ottaneet kaksi vakuuttavaa voittoa kahdesta pelistä. Irakli Sirbiladze on osoittanut, että hän on ennakoidun kova hyökkääjä. Nyt “Sirbin” kanssa pääsee taistelemaan topparikaksikko Bäckman-Sinisalo, joten hyökkääjän maalivire saanee jatkoa.

MYPA (+1) – HJK 2 (2,45)

HJK:lle kauden alku on ollut vaikea, mutta pikku hiljaa se parantaa otteitaan. Viime maanantain Jaro-peli antoi jo hyvää osviittaa, mihin joukkue hyvällä esityksellä pystyy.

MYPA kaatoi torstaina Suomen Cupissa Jaron vieraskentällä jatko-ottelun jälkeen. Pienelle ringille tästä 120-minuuttisesti ei ole ainakaan apua sunnuntain peliin. MYPA on aloittanut hyvin kautensa, mutta FC Lahden tavoin se valuu pikku hiljaa pois kärkipaikoilta.

HJK on viime vuosina viihtynyt hyvin MYPAn vieraana. Niin se viihtyy nytkin ja tuloksena on vähintään kahden maalin voitto.