Kakkosessa pelaava Gnistan piti Veikkausliigajoukkue VPS:n tiukoilla, mutta lopulta VPS puristi jatko-otteluun venyneestä pelistä 3-1 (1-1, 0-0). Aleksander Akbar huudatti yli 400-päistä kotiyleisöä toisen puoliajan alussa, mutta Jerry Voutilainen nosti VPS:n tasoihin 77. minuutilla. Ottelun voittomaali nähtiin heti jatko-ottelun alussa, kun Samu Alanko teki VPS:n toisen maalin. Lopussa vielä Momodou Sarr kaunisteli VPS:n voittolukemia.

Kakkoseen täksi kaudeksi noussut VJS pisti tiukasti hanttiin KPV:lle, mutta joutui taipumaan niukasti 0-3 (0-1). KPV:n maaleista vastasivat Joni Mäkelä, Simo Roiha ja Enoch Banza. Ottelua oli seuraamassa Myyrmäessä komeasti yli 800 katsojaa.

RoPS haki puolivälieräpaikan FC Hakan vieraana voittamalla 1-0 (0-0). Ottelun ainokaisen viimeisteli toisen puoliajan alussa Kalle Katz. Ilves ei antanut FC KTP:n yllättää itseään, vaan kaatoi kotkalaiset vieraskentällä 2-0 (2-0) Iiro Järvinen vei Ilveksen johtoon ja Emile Paul Tendeng lisäsi johtoa ensimmäisen puoliajan lisäajalla.

Honka kukisti AC Oulun 1-0 (0-0) Gideon Baah’n viisi minuuttia ennen loppua tulleella maalilla. FC Lahti jätti FC Kiiston vaille mahdollisuuksia, kun se haki Vaasasta selvän 5-0 (1-0). Tomi Kult iski avausmaalin ja Jasin Assehnoun viimeisteli toisella puoliajalla vielä hattutempun ja kertaalleen onnistui myös Teemu Jäntti. IFK Mariehamn eteni jatkoon 2-0 (0-0)-voitolla TPV:sta. Riku Sjöroos iski avausmaalin 69. minuutilla ja lisäajalla Aristote Mboma sinetöi IFK:n jatkopaikan.

FC Inter raivasi tiensä viimeisenä joukkueen miesten Suomen Cupin puolivälieriin voittamalla JS Herculeksen 2-0 (1-0). Timo Furuholm iski avausmaalin 30. minuutilla ja puoli tuntia myöhemmin oli Filip Valencicin vuoro onnistua.

Puolivälierät arvotaan tiistaina ja ottelut ovat edessä 30.-31.3.