Autio pelasi viime kaudella ElPozo Ciudad de Murcian riveissä, jonne hän siirtyi espoolaisesta Golden Futsal Teamista. Autiosta tuli siirron myötä ensimmäinen suomalainen futsalammattilainen ulkomaan kentillä. Nyt pelit jatkuvat vielä Espanjan ammattilaiskentillä mutta eri joukkueessa.

– Pelasimme viime vuonna Ceutín kanssa samassa sarjassa, eli se on tuttu joukkue minulle. He olivat minusta kiinnostuneita heti kauden jälkeen ja olivat aktiivisesti yhteydessä, Autio kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Siinä oli pari muutakin vaihtoehtoa, mutta lopulta tämä oli selkeästi paras vaihtoehto, Suomen futsalmaajoukkueen runkopelaaja lisää.

Tulevaa kautta Autio odottaa suurella mielenkiinnolla.

– Seura tähtää nousuun, mutta mikään pakkomielle se ei ole. Siellä halutaan kovasti eteenpäin ja juniorityö on vahvaa.

Tällä hetkellä Autio lomailee Suomessa. Espanjaan hän palaa elokuun alussa.

– 8.8. meillä alkaa pre-season ja syyskuun alussa sitten kausi käynnistyy.

Suomen futsalmaajoukkueessa maali per peli-tahtia osumia iskenyt Autio oli hyvässä vireessä ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan.

– Olin syksyllä loukkaantuneena ja se vähän jarrutti kehitystä. Keväällä pääsin jo avauskokoonpanoon ja vastuu kasvoi koko ajan. Pelasin lopulta 25 peliä ja maaleja tein 13. Ihan tyytyväinen voi olla omaan kauteen, Autio kertaa debyyttikauttaan Espanjassa.

lähde: www.palloliitto.fi