Kolmivuotisella sopimuksella mahdollistetaan pitkäjänteinen toiminnan kehittäminen niin edustusjoukkueessa kuin koko honkalaisen tyttöpolun rakentamisessa. Päätoimiseen toimenkuvaan kuuluukin tyttöpuolen nuorisourheiluvaiheen ja huippu-urheiluvaiheen pelaajakehitystyön prosesseista vastaaminen.

Lappi-Seppälä on toiminut alle 23-vuotiaiden naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana vuodesta 2017. Tämän lisäksi hän on toiminut mm. Uudenmaan piirin alue- ja piirijoukkueissa sekä Mäkelänrinteen urheilulukion aamuvalmennuksessa. Lappi-Seppälä on toiminut tiiviissä yhteistyössä myös naisten A-maajoukkueen päävalmentajan Anna Signeulin kanssa ja oli viime kuussa mukana A-maajoukkueen kanssa Kiinassa pelatussa kansainvälisessä turnauksessa, jossa Hongasta mukana olivat Anna Auvinen, Saara Lappalainen, Linda Nyman ja Paula Myllyoja. Honkaan Lappi-Seppälä siirtyy KoiPSin valmennuspäällikön tehtävistä.

Lappi-Seppälällä on takanaan merkittävä jalkapalloura, jonka aikana hän voitti kotimaassa mestaruuden kahdeksan kertaa ja Suomen Cupin viidesti. Kansainvälistä kokemusta Lappi-Seppälä on hankkinut pelaamalla mm. belgialaisessa Anderlechtissa ja italialaisissa seuroissa ACF Torinossa, AC Foronissa, Fiammamonzassa ja ACF Milanissa. Lappi-Seppälällä on UEFA A -koulutus ja tavoitteena on täydentää sitä pian UEFA Pro -koulutuksella.

Lähde: www.fchonkanaiset.fi