HJK:n mestaruus oli ratkennut jo aikapäivää sitten ja HJK päätti kautensa 1-0 (1-0)-voittoon SJK:sta Joao Klaussin maalilla. Klauss voitti samalla maalipörssin 20 maalilla.

RoPS nappasi itselleen hopean voitettuaan jännittävien vaihdeiden jälkeen VPS:n vieraskentällä 2-1 (0-0). Agnaldo Moraes vei RoPS:n rankkarista johtoon tunnin kohdalla, mutta Joonas Vahtera toi VPS:n tasoihin. Rovaniemeläisten sankariksi nousi Lassi Lappalainen, joka viimeisteli voittomaalin 89. minuutilla ja se samalla sinetöi RoPS:n hopean.

Pronssi meni KuPS:lle, kun se voitti kotonaan TPS:n 2-1 (0-1). Elias Ahde vei TPS:n ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta KuPS nousi toisella jaksolla voittoon Petteri Pennasen rankkarimaalilla ja Niklas Fribergin omalla maalilla. Samalla varmistui se, että TPS joutuu karsimaan liigapaikastaan Ykkösen toiseksi sijoittunutta joukkuetta vastaan.

Honka elätteli vielä pronssitoiveita, mutta 2-0 (1-0)-voitto Interistä ei riittänyt, kun se jäi KuPS:n taakse huonommalla maalierolla. Espoolaisten osumista vastasivat Borjas Martin ja Javi Hervas.

Muissa otteluissa FC Lahti voitti vieraissa Ilveksen 1-0 (0-0) Pavel Osipovin maalilla ja PS Kemin taival Veikkausliigassa päättyi tällä erää 2-0 (1-0)-voittoon IFK Mariehamnista. Juho Mäkelä ja Ville Moilanen olivat kemiläisten maalintekijät.