Suomi aloitti heti räväkästi, mutta koki takaiskun kymmenen minuutin jälkeen, kun karsinnoissa kaikki Suomen maalit tehnyt Teemu Pukki joutui jättämään kentän 12 minuutin jälkeen jalkavamman vuoksi.

Pukin loukkaantuminen sekoitti Suomen pasmat hetkeksi, mutta siitä huolimatta valkopaidat saivat luotua puolittaisia paikkoja Kreikan maalille, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan. Kreikka pelasi yllättävän passiivisesti eikä päässyt kertaakaan tosissaan hätyyttelemään Lukas Hradeckyn vartioimaa maalia.

Toiselle puoliajalle Suomi sai loistoalun, kun Jasse Tuomisen vapaapotkun jälkeen pallo pomppi parin kreikkalaispelaajan jalasta Pyry Soirille, joka sijoitti pallon verkkoon. Peliä oli ehtinyt kulua vain 52. sekuntia. Suomi ei tyytynyt johtoasemaan, vaan haki aktiivisesti lisämaaleja. Tuominen kokeili laukaustaan, joka meni niukasti yli ja Kreikka-vahti joutui venymään parhaimpaansa torjuakseen Joona Toivion vapaapotkun. Soiri oli lisätä johtoa, kun Robin Lodin tarkka laukaus osui tolppaan ja paluupallo tuli suoraan Soirin jalkaan, mutta hän veti tyhjästä maalista yli.

Lopullinen ratkaisu nähtiin 89. minuutilla, kun Lod huijasi kulmassa kaksi kreikkalaispelaajaa ja syötti rangaistusalueelle Glen Kamaralle ja kentän hahmo pamautti uransa ensimmäisen maaottelumaalin.

Suomi johtaa lohkoa puhtaalla pelillä neljän pelin jälkeen. Seuraavaksi se kohtaa Ateenassa Kreikan ja karsinnat päättyvät Budapestissä Unkarin vieraana. Suomelle riittää piste kahdesta jäljellä olevasta pelistä lohkovoiton varmistamiseen.

Suomen kokoonpano:

1 Lukas Hradecky

2 Paulus Arajuuri

4 Joona Toivio

6 Glen Kamara

7 Robin Lod

10 Teemu Pukki ->> 12. 3 Simon Skrabb

13 Pyry Soiri ->> 86. 17 Juha Pirinen

14 Tim Sparv (C)

18 Jere Uronen

20 Jasse Tuominen ->>90. 21 Rasmus Karjalainen

22 Jukka Raitala

Vaihdossa:

12 Jesse Joronen

23 Anssi Jaakkola

5 Sauli Väisänen

8 Robert Taylor

9 Eero Markkanen

11 Rasmus Schüller

15 Markus Halsti

16 Petteri Forsell

19 Thomas Lam