Ykkösen kuudes kierros käynnistyi perjantaina, kun HIFK ja JJK kohtasivat toisensa. HIFK:n vahva meno jatkui, kun se haki Jyväskylästä pisteet 2-0 (1-0)-voitolla. Antti Ulmanen avasi maalinteon heti toisella minuutilla ja toinen maali nähtiin lisäajalla, kun Tommi Jyry sinetöi helsinkiläisten täyden pistepotin.

KPV nousi sarjassa toiseksi, kun se voitti kotikentällään AC Oulun Reza Chaadin ensimmäisen puoliajan lisäajan maalilla 1-0 (1-0). EIF jatkaa edelleen tappioitta, kun se tasasi pisteet maalittomalla tasapelillä FF Jaron vieraana.

Tasapeliin päädyttiin myös Kotkassa, kun FC KTP ja FC Haka jakoivat pisteet 2-2 (1-2)-numeroin. Haka meni johtoon Salomo Ojalan maalilla 20. minuutilla, mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä Jean-Christophe Courbonne tasoitti. Haka pääsi taukojohtoon, kun Anton Popovitch onnistui rankkarissa. Toisella puoliajalla Jean Silva toi kotkalaiset tasoihin. AC Kajaani haki Klubi 04:n vieraana 5-1 (2-1)-voiton. AC Kajaani pääsi kahden maalin johtoon Michael Ibiyoman ja Venicio Ferreiran maaleilla ennen kuin Reko Räsänen pääsi kaventamaan. Toisen puoliajan alussa Lukas Brambilla lisäsi johtoa ja lopussa Alberto Ramirez sekä Ibiyomi sinetöivät kajaanilaisten voiton.

HIFK jatkaa sarjan kärjessä ja perässä seuraavat tiukassa rintamassa KPV, FF Jaro, AC Kajaani, Haka, EIF ja KTP. Ykkösen tasaisuudesta kertoo jotain se, että seitsemän kärkijoukkuetta mahtuvat viiden pisteen sisään.

Ykkönen jatkuu ensi viikon lauantaina täydellä kierroksella.