Molempien sopimukset kattaa kauden 2018 ja niissä on optio kaudesta 2019. Molemmat pelaajat olivat mukana voittamassa Veikkausliigan pronssimitaleita kauden päättyessä. Tendeng valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi kaudella 2016 ja Ayarna on vahvasti ehdolla tuohon titteliin päättyneellä kaudella.

– Molemmat pelaajat ovat osoittaneet kykynsä ja taitonsa parin viime kauden aikana Veikkausliigassa. Kaikki Veikkausliigaa seuraavat tietenkin tietää kuinka kovan tason pelaajista on kyse ja he tulevat omilla vahvuuksillaan vahvistamaan meidän joukkuettamme, kommentoi SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen kaksikkoa seuran sivuilla.

Keskikenttäpelaaja Reuben Ayarna oli päättyneen kauden paras Veikkausliigapelaaja, jos mittarina käytetään joka ottelusta jaettuja IS-tähtiä joita hän keräsi eniten. Ayarna kuului myös Ilveksen kapteenistoon ja on urallaan pelannut Veikkausliigan lisäksi Ruotsin Allsvenskanissa GAIS:n ja Häckenin paidassa.

Hyökkäävä keskikenttämies tai laitapelaaja Emile Paul Tendeg, valittiin kaudella 2016 Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi, parhaaksi keskikenttämieheksi ja hän antoi eniten maalisyöttöjä. Kaudella 2017 hän kärsi pienistä loukkaantumisista, mutta pelasi silti yli kaksikymmentä ottelua ja teki niissä yhden maalin sekä syötti kolme.

Lähde: www.sjk2007.fi