Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen ja Suomella oli etenkin puoliajan loppua kohden hallinta itsellään. Ukraina sai kuitenkin luotua parhaat vetopaikat, mutta maaleja ei nähty.

Ukraina siirtyi johtoon 51. minuutilla, kun Ruslan Malinovskiy sai erinomaisen syötön Suomen puolustuksen keskelle. Lukas Hradecky torjui vielä hänen yrityksensä, mutta Jevgeni Konopljanka pääsi rauhassa siirtämään paluupallon tyhjään maaliin. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Suomi sai erinomaisen tilaisuuden tulla tasoihin, kun Teemu Pukki sai pallon kuin lahjana ukrainalaispelaajalta ja oli aivan yksin maalin edessä, mutta Pukin yritys meni reilusti yli maalin.

Pukki vaihdettiin kentältä hieman myöhemmin ja kentälle vaihdettu Joel Pohjanpalo onnistui nopeasti maalinteossa. Ukrainalaispakki puski Jukka Raitalan keskityksen ylärimaan ja paluupallo tuli Pohjanpalolle, joka puksi pallon tyhjään maaliin.

Kauaa ei Suomi ehtinyt tasoitusmaalistaan nauttia, kun Ukraina iski muutamaan minuuttia myöhemmin. Artem Besedin pääsi ohjaamaan päällään keskityksen verkkoon. Suomi ei saanut kunnollista kirivaihdetta päälle ja näin Ukraina korjasi tärkeät pisteet.

Suomi on kuudesta pelistään kerännyt vain yhden pisteen ja on lohkossaan paremman maalieron turvin Kosovon edellä. Lohkoa johtaa Kroatia tasapistein Islannin kanssa. Turkki ja Ukraina seuraavat kahden pisteen perässä. Seuraavaksi Suomi kohtaa Islannin Tampereella 2.9. kello 19.00 alkaen.

Suomen kokoonpano:

Lukas Hradecky, Niklas Moisander (C), Juhani Ojala, Robin Lod (68. Fredrik Jensen), Teemu Pukki (68. Joel Pohjanpalo), Kari Arkivuo, Moshtagh Yaghoubi, Jere Uronen (84. Eero Markkanen), Thomas Lam, Kasper Hämäläinen, Jukka Raitala

Vaihdossa: Jesse Joronen, Anssi Jaakkola, Juha Pirinen, Sauli Väisänen, Valtteri Moren, Mehmet Hetemaj, Riku Riski, Janne Saksela, Markus Halsti