Suomi oli lähellä siirtyä johtoon jo kymmenennellä minuutilla, kun Slovenian vahti ei saanut pidettyä Rasmus Schüllerin vapaapotkua näpeissään ja Eero Markkanen oli ensimmäisenä jatkopallossa, mutta hän ei ehtinyt reagoida tilanteeseen riittävän nopeasti eikä saanut kunnollista yritystä aikaiseksi ja pallo lipui ohi maalin. Pari minuuttia myöhemmin ja Slovenia siirtyi johtoon. Rok Kronaveter ampui upean vapaapotkun reilusta 25 metristä yläkulmaan yllättäen Walter Viitalan. Suomi sai puoliajan edetessä muutamia puolittaisia paikkoja, mutta maalia ei nähty.

Toiselle puoliajalle Suomi sai huonoimman mahdollisen alun, kun Viitala haparoi keskityspallossa ja se putosi Gaber Dobrovoljcin jalkojen kautta maaliin. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Slovenia oli lähellä jo kolmatta maalia, mutta tällä kertaa Kronaveterin tulinen tykki kilpistyi tolppaan. Samassa tilanteessa Viitala loukkaantui ja Mika Hilander tuli maaliin. Vartti ennen täyttä aikaa Slovenia sai rangaistuspotkun, kun Sauli Väisänen kaatoi rangaistusalueella slovenialaispelaajan. Slobodan Vukin laukaus kilpistyi kuitenkin tolppaan ja Suomi säästyi takaiskulta. Ottelun lopussa ei enää vaarapaikkoja nähty ja Slovenia kuittasi ottelusta voiton.

Huuhkajien kokoonpano:

Walter Viitala (52. Mika Hilander), Kristian Kojola, Sauli Väisänen, Eero Markkanen (67. Tim Väyrynen), Akseli Pelvas, Rasmus Schüller, Kari Arkivuo (C) (80. Juha Pirinen), Joni Kauko (72. Sakari Mattila), Robert Taylor (60. Petteri Forsell), Jasse Tuominen (60. Simon Skrabb), Mikko Sumusalo

Vaihdossa:

Markus Uusitalo, Juhani Ojala, Matej Hradecky, Markus Halsti

Ei kokoonpanossa:

Albin Granlund, Tim Sparv