Ottelun alku oli hyvin tasainen ja alun paras paikka avautui FC Hongan Vera Saastamoiselle, joka pääsi kuin varkain puolittaiseen läpiajoon, mutta hänen ahdistettu yrityksensä meni ohi maalin. PK-35 Vantaa sai luotua painetta Hongan maalille, mutta espoolaisten puolustus piti maalinsa puhtaana.

Saastamoinen oli uhkana PK-35 Vantaan puolustukselle ja hän pääsi puolen tunnin kohdalla laukomaan pienestä kulmasta, mutta Velma Oikarinen venyi hyvään torjuntaan.

PK-35 Vantaa iski ottelun avausmaalin 36. minuutilla, kun Maiju Hirvonen laukoi pallon yli Honka-vahti Paula Myllyojan ja näin vantaalaiset pääsivät tuulettamaan johtomaalia. Hetkeä myöhemmin Ashley Riefner pääsi laukomaan pienestä kulmasta, mutta tulinen kuti meni ohi maalin. Aivan ensimmäisen puoliajan viime hetkillä Riefner oli lähellä toista maalia, kun hän pääsi ohjaamaan Eveliina Parikan matalan keskityksen, mutta yritys meni ohi maalin.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet esittivät aktiivista hyökkäyspelaamista. Puoliajan loppua kohden hallinta siirtyi selkeämmin Hongalle, kun espoolaiset hakivat tasoitusmaalia.

Hongalle tuli loistopaikka 70. minuutilla, kun Anna Auvinen oli unohdettu vapaaksi maalin eteen, mutta hän ei saanut kunnon osumaa keskityspalloon ja yritys meni ohi maalin.

PK-35 Vantaa ratkaisi ottelun vartti ennen loppua, kun Hanne Ojanperän komea kaukolaukaus upposi yläkulmaan. Kun Honka ei kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut omissa maalintekoyrityksissään, pääsi PK-35 Vantaa juhlimaan tuplamestaruutta.

Pikkufinaalissa kohtasivat JyPK ja FC Espoo. JyPK vei voiton rangaistuspotkukilpailun jälkeen 3-2. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 eikä jatko-ottelussa nähty maaleja.