Viada ja Sardà ovat kotoisin Barcelonan kupeesta Sabadellista.

Viada on KaDy-perheelle tuttu mies keväältä 2013, jolloin hän oli vaihto-opiskelijana Jyväskylän yliopistossa. Tuolloin Viada saapui kaupunkiin kesken KaDyn menestyksekkään liigakauden ja oli yhteisellä päätöksellä mukana ainoastaan harjoituksissa; Futsal-Liigan peleissä katalaani oli katsomon ja joukkueenjohdon puolella. Sen sijaan hän edusti KaDyn opiskelijajoukkuetta sekä opiskelijoiden SM-kisoissa että kotimaansa Antequerassa pidetyissä EM-kisoissa ollen “KaDy Studentsin” ehdottomia avainpelaajia.

Viada on viettänyt viimeiset kaksi vuotta puoliammattilaisena Englannin Birminghamissa, jossa saavutti liigahopeaa keväällä 2015. Sardà on Viadan lapsuus- ja ikätovereita samoilta seuduilta; hän saapuu Suomeen ja Jyväskylään ensimmäistä kertaa.

KaDyn pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä ei peittele tyytyväisyyttään hankintoihin.

– Pol ja Santi ovat nimenomaan futsalpelaajia, he tuovat leveyttä ja lajiosaamista KaDyn rinkiin. Molempien pelikäsitys on korkealla tasolla, fyysisesti he parantavat viikko viikolta. Santin vahvuudet ovat prässipelaamisessa, Pol on puolestaan universaalipelaaja, joka pystyy hoitamaan paikkaa kuin paikkaa, Kytölä toteaa KaDyn sivuilla.

Lähde: www.kadyfutsal.net