Kolmikko siirtyy Dynamoon tamperelaisseuroista: Korpela ja Takala edustivat edelliskaudella Ilvestä, Korsunovin aiempi osoite oli puolestaan PP-70.

Liikenne Dynamosta on kulkenut viime vuosina ysitietä lounaaseen, mutta tällä kertaa oli KaDy-hirviön vuoro käydä naaraamassa Tampereelta todellista eliittiosaamista. Korpela ja Korsunov ovat kumpainenkin nuoria ja lajissa korkealle tähtääviä maajoukkueringin pelaajia, kun taas kausina 2008–15 Dynamossa pelannut, varsin pikaisen paluun punamustaan tekevä Takala on kokemuksellaan valmennuksen luottomies.

Joukkueeseen liittyvän kolmikon ohella KaDy on päässyt selvyyteen jatkosta useiden viime kauden pelaajien kanssa ja punamustamiehistö alkaakin olla pääpiirteissään koossa, kun liigan alkuun on aikaa puolisentoista kuukautta – tosin muutama kovan tason vahvistus joukkueeseen on vielä vahvasti tuloillaan.

Pelaajatilanne 12.8. (lista täydentyy vielä elokuun aikana):

Jose Ikonen, Niila-Ville Laitinen, Jesse Kalliokoski, Jere Keskinen, Jani Korpela, Sergei Korsunov, Mikko Kytölä, Arash Muridiyazd, Santeri Paltamaa, Markus Rautiainen, Juho Rinne, Tarkko Savela, Juha-Matti Savolainen, Mikko Takala, Kimmo Tolvanen.

Lähde: www.kadyfutsal.net