Hallitseva cup-mestari IFK Mariehamn hävisi kotikentällään FC Lahdelle 1-2 (1-1, 1-1). Dever Orgill vei IFK:n johtoon vartin pelin jälkeen, mutta Kalle Multanen tasoitti 32. minuutilla. Varsinaisella peliajalla ei nähty enää maaleja ja ottelu venyi jatko-otteluun. Jatko-ottelussa ottelun ratkaisijaksi nousi Santeri Hostikka, joka iski lahtelaiset jatkoon.

AC Kajaani piti HJK:ta pitkään pinteessä, mutta lopulta HJK nappasi jatko-otteluun venyneessä ottelussa 5-1 (1-1, 0-0)-voiton. HJK sai avausmaalinsa 71. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Alfredo Morelos vei Klubin johtoon. Kahdeksan minuuttia myöhemmin AC Kajaani tuli kuitenkin Michael Ibiyomin toimesta tasoihin ja ottelussa mentiin lopulta jatko-otteluun. Siinä AC Kajaanin puhti loppu, kun HJK latoi neljä maalia Leo Väisäsen, Saku Ylätuvan, Mikael Forssellin ja Alfredo Morelosin toimesta.

SJK vei Pohjanmaan paikalliskamppailun ja samalla paikan puolivälierissä voittamalla VPS:n 2-1 (1-1). Tuco siirsi SJK:n johtoon 26. minuutilla, mutta Loorents Hertsi toi kotijoukkueen tasoihin kymmenen minuuttia myöhemmin. Vajaan tunnin kohdalla Tuco osui toistumiseen ja se riitti viemään SJK:n jatkoon.

PK-35 Vantaa haki selvän 4-0 (3-0)-voiton FC Interistä. Vantaalaiset iskivät Interille luun kurkkuun jo ensimmäisen reilu puolituntisen aikana, kun Masar Ömer onnistui kahdesti ja Mateo Miguez kertaalleen. Toisella puoliajalla lukemia kaunisteli vielä Pablo Counago.

Kakkosessa pelaava JäPS piti KuPS:aa tiukoilla, mutta Saku Savolainen nousi kuopiolaisten sankariksi viimeistelemällä ottelun ainokaisen kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Suomen Cupin puolivälieriin raivasivat tiensä siis SJK, HJK, FC Lahti, PK-35 Vantaa, KuPS, FC Jazz, Haka sekä FC Honka.

Puolivälierien arvonnat suoritetaan sunnuntaina 24.4. kello 10.00. Puolivälierät pelataan 15.6.