Pihamaa, 42, siirtyi HJK:n naisten päävalmentajaksi täksi kaudeksi. Viime vuonna hän luotsasi HJK:n B-juniorit Suomen mestaruuteen. Sitä ennen Pihamaa valmensi pitkään mm. Miesten Ykkösessä PK-35 Vantaata.

– Olen erittäin tyytyväinen, että olemme nyt ajoissa liikkeellä. Pääsemme nyt rakentamaan ensi vuoden joukkuetta myös hyvissä ajoin ja valmistutuminen on paljon helpompaa, Pihamaa toteaa HJK ry:n verkkosivuilla.

HJK pelasi viime vuodella Naisten Liigan alaloppusarjassa. Nyt joukkue on kovaa vauhtia matkalla kuuden joukkoon ja yläloppusarjaan. Tällä kaudella Klubi pelasi myös Suomen Cupin finaalissa.

– Olemme ottaneet askeleen eteenpäin viime vuodesta. Ensi vuodeksi otamme taas vähintään yhden askeleen eteenpäin.

– Tämän vuoden jälkeen pystymme taas lisäämään tehoja treeneihin. Omat nuoret pelaajamme ovat taas kokeneempia ja tarkoitus on vahvistaa myös joukkuetta ensi kaudeksi. Isoja muutoksia ei tarvitse tehdä, mutta kehitystä pitää tapahtua, Pihamaa summaa.

HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen oli tyytyväinen, kun jatkosopimus saatiin sovittua Pihamaan kanssa.

– Pasi on tehnyt hyvää duunia naisten kanssa tänä vuonna. Pelaajat ovat kehittyneet ja suunta on oikea. Tämä kausi on vielä kesken, mutta samalla katsomme myös jo kohti ensi kautta. Tavoite on ottaa kehityksessä askelia eteenpäin tasaiseen tahtiin, Muurinen sanoo.

HJK:n naisten joukkue ja B-tyttöjen SM-sarjajoukkue ovat tiivistäneet myös yhteistyötä. Joukkueet pitävät kesän ajan yhteisiä aamuharjoituksia.

– Saimme vielä Joonas Sareliuksen nais- ja tyttöpuolelle mukaan tärkeään rooliin valmennuspäälliköksi, joten haluamme tosissaan nostaa Klubia kohti maan kärkeä, Muurinen toteaa.

Lähde: www.hjk-j.fi