KuPS kohtasi kotikentällään FC Lahden ja eteni jatkoon 2-1 (0-0)-voitolla. Saku Savolainen vei kuopiolaiset johtoon 49. minuutilla ja Petteri Pennanen lisäsi johdon kahteen 75. minuutilla. Lahti sai lopussa oljenkorren, kun Stephen McCarthy otti toisen keltaisen korttinsa ja KuPS joutui miehen vajaalle. Rafael kavensi vielä loppuhetkillä, mutta se ei riittänyt.

PK-35 Vantaa piti HJK:n lujilla, mutta lopulta hallitsevat cup-mestarit etenivät seuraavalle kierrokselle jatko-ottelun kautta voitettuaan 2-1 (1-1, 0-0). Robin Lod onnistui maalinteossa 66. minuutilla, mutta vantaalaiset tulivat tasoihin Konsta Manevin maalilla 83. minuutilla. HJK:n sankariksi nousi jatko-ottelussa Mike Havenaar, joka iski voittomaalin.