Ilves ja IFK Mariehamn ottavat toisistaan mittaa kello 16. FC Haka ja MuSa Porista puolestaan aloittavat kello 19.

– Odotettavissa on hieno cup-päivä kentällä, jossa pelataan syksyllä myös cupin finaali. Olemme todella iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä rakkaan vihollisen Ilveksen kanssa, FC Hakan toimitusjohtaja Heikki Veteläinen hehkuttaa Hakan sivuilla.

– Jalkapallon Suomen Cup on hieno kilpailu, jonka arvostusta ja näkyvyyttä pitäisi saada nostettua sen ansaitsemalle tasolle. Oli erittäin hienoa, että saimme yhdessä FC Hakan kanssa luotua Suomen Cup -päivän Tehtaan kentälle. Toivottavasti tämä päivä on vain esimakua Cup-huumasta Tehtiksellä, sillä meidän molempien toiveissa siintää tietysti ajatus Suomen Cupin finaalista Ilves – FC Haka syyskuussa Tehtaan kentällä, Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi tulevaa tapahtumaa.

Molemmat ottelut näkee Tehtiksellä 15 euron hintaisella yhteislipulla. Luonnollisesti Hakan ja Ilveksen kausikorttilaiset pääsevät otteluihin ilmaiseksi.

– Uskon, että kahden näin mielenkiintoisen ottelun pelaaminen tuo hyvin yleisöä kumpaankin otteluun, Veteläinen hehkuttaa.

Otteluiden voittajat etenevät Respect Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Lähde: www.fchaka.fi