Ennakkoon suurin huomio kiinnittyi Turkuun, jossa TPS ja Inter kohtasivat paikalliskamppailussa. Inter osoitti olevansa kaupungin herra, kun se vei ottelun nimiinsä 3-1. Turun sinimustien tehopelaajana hääri jälleen Vahid Hambo, joka iski kaksi maalia. Hambon ottelu sai kuitenkin mollivoittoisen käänteen ottelun lopussa, kun hän otti suoran punaisen kortin.

AC Oulu vastasi isosta yllätyksestä, kun se pudotti VPS:n 2-1-numeroin. VPS meni ottelussa johtoon Juho Mäkelän osumalla, mutta oululaiset kirivät rinnalle ja ohi Aapo Heikkilän ja Dritan Stafsulan maaleilla.

Valkeakoskella nähtiin draamaa, kun Hakan maalivahti Ville Kauppinen jouduttiin hakemaan Medi-Helillä pois ensimmäisen puoliajan lopussa päähän kohdistuneen iskun takia. Haka nousi kuitenkin 1-2-tappioasemasta toisella puoliajalla 3-2-voittoon ja eteni seuraavalle kierrokselle.