Kaksikymppinen Yaghoubi siirtyy Rovaniemelle Latvian pääsarjajoukkue FK Spartaks Jürmalasta, jonne nuorukainen siirtyi Hongasta reilu vuosi sitten. Hän pelasi myös Dynamo Moskovassa lainalla. Sopimuksen FK Spartaks Jürmalan kanssa Yaghoubi sai pitkällisen yrityksen jälkeen vihdoin purettua alkuviikolla ja oli vapaa siirtymään muualle.

Rovaniemen Palloseuran luotsi Juha Malinen otti tyytyväisenä vastaan Yaghoubin tasoisen pelimiehen, tuon tason kotimaisia vahvistuksia kun ei niin vain löydykään.

– Kyseessä on yksi lahjakkaimmista ja puhutuimmista nuorista pelaajista Suomessa. Kaveri on tunnettu erittäin aktiivisesta pelityylistä, jossa näkyy hänen intohimonsa ja rohkeutensa jalkapalloa kohtaan, kertoi RoPS:n tuoreesta hankinnasta silminnähden todella tyytyväinen RoPS-luotsi Juha Malinen.

Nuoresta iästään huolimatta 178-senttinen keskikenttäpelaaja on ehtinyt voittaa FC Hongan riveissä Suomen Cupin vuonna 2012 ja Veikkausliigan hopeaa seuraavana vuonna.

Rovaniemen Palloseuraan on saapunut myös yksi uusi kärkipelaaja testiin. Kyseessä on 24-vuotias kroatialainen Vilim Posinkovic, joka antaa näyttönsä taidoistaan lauantaisessa Liigacupin ottelussa SJK-RoPS.

– Kyseessä on isokokoinen pelaaja, jota pystyy hyökkäyksessä käyttämään monella eri tontilla. Kaveri on yhtä hyvä molemmilla jaloilla. Pääasiassa hän on pelannut vasemman kärkimiehen paikalla, mutta soveltuu myös meidän tarvitseman oikean laidan hyökkäävän pelaajan paikalle, kertoo Malinen.

Posinkovic on pelannut aiemmin mm. Kroatian ja Bosnia-Herzegovinan pääsarjoissa sekä Turkissa ja Kreikassa kakkossarjatasolla. Viime kaudella mies pelasi Kreikassa Iraklis Psachna-nimisessä joukkueessa.

Lähde: RoPS:n tiedote