Ykkösen sarjanousijalle neljä jatkosopimusta

Ykkösen sarjanousijalle neljä jatkosopimusta

01.12.2018

Ykköseen noussut TPV on tehnyt jatkosopimukset Paavo Näykin (21), Eetu Räisäsen (22) Tommi Smeetsin (24) ja Tomi Ylisen (22) kanssa.

Nuoresta iästään huolimatta Paavo Näykki on jo nyt TPV-ikoni, joka nelivuotiaana puki ensimmäisen kerran päälleen TPV:n pelipaidan. Ensikosketuksensa Näykki otti miesten edustukseen kaudella 2014, kun hän pääsi kesken kauden mukaan harjoittelemaan joukkueen kanssa. Kausi 2015 oli jo peliajallisesti huomattavasti parempi.

Eetu Räisäsen suhde TPV:hen on huomattavasti lyhyempi. Juniorimaajoukkueissakin esiintynyt 22-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi talvella TPV:hen porilaisesta MuSa:sta. Räisänen pelasi kaudella 2017 MuSan riveissä Kakkosta 16 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja yhden Suomen cupin ottelussa. FC Jazzin kasvatilla on Kakkosesta kokemusta myös PPT:n riveissä sekä Ykkösestä FC Jazzin paidassa kausilla 2015 ja 2016.

Tommi Smeets on TPV:n juniorikoulun kasvatti. Hän liittyi jo nelivuotiaana Lentävänniemen kaupunginosajoukkueeseen ja on siitä lähtien edustanut ainoastaan TPV:tä. Miesten edustusjoukkueen harjoitusrinkiin hän nousi jo vuonna 2011 ja pelasi kauden viimeisessä ottelussa tultuaan vaihdosta kentälle. Kaudesta 2012 alkaen Smeets on ollut joukkueen runkopelaajia.

Kausina 2015, 2016 ja 2017 hän pelasi kaikissa otteluissa täydet minuutit. Viime talvi kului opiskelijavaihdossa Hollannista, josta hän palasi heinäkuussa. Ensimmäisessä pelissä heinäkuun puolivälissä hän pelasi puolet, mutta tämän jälkeen jokaisessa ottelussa kertyi täydet minuutit.

Tomi Ylinen on edustanut TPV:tä 15-vuotiaasta eli vuodesta 2011 alkaen. 19-vuotias keskikenttäpelaaja oli kaudella 2015 muutaman viikon mukana edustuksen harjoituksissa ja istui penkillä yhdessä ottelussa. Läpimurto tapahtui seuraavalla kaudella alkuvuoden armeija-ajasta huolimatta. Peliaikaa kertyi kahdeksassa ottelussa. Kaudella 2017 Ylinen oli kentällä 17 ottelussa ja päättyneellä kaudella 20 ottelussa.

Lähde: www.tpv.fi