Ykkösen kärkikasti erottumassa

Ykkösen kärkikasti erottumassa

07.7.2018

Ykkösessä pelattiin lauantaina yhteensä neljä ottelua. Kärkipään joukkueet olivat vahvoilla napaten otteluistaan voitot ja hiljalleen kärkijoukkueet ovat erottumassa.

KPV nousi HIFK:n kanssa jaetulle kärkipaikalle, kun se haki Kajaanista 1-0 (0-0)-vierasvoiton. Ottelun ainokaisesta vastasi Milos Josimov. EIF nousi kärkikaksikon taakse voitettuaan kotonaan JJK:n Akseli Ollilan ja Hans-Emil Honkasalon maaleilla 2-1 (0-0). Saku Leppänen vastasi JJK:n loppuhetken kavennuksesta.

Erkka Helminen oli Hakan sankari, kun hän laukoi koskilaiset 1-0 (1-0)-vierasvoittoon AC Oulusta. Klubi 04 oli pitkään voitossa kiinni FC KTP:tä vastaan, mutta kotkalaiset kirivät viimeisellä kympillä kahden maalin takaa tasoihin. Jyri Kiuru avasi maalihanat toisen puoliajan alussa, jonka jälkeen Aleksi Pahkasalo toi kotkalaiset tasoihin. Tommi Jäntti ja Kiuru iskivät nopeassa tahdissa Klubin kahden maalin karkumatkalle. KTP ei kuitenkaan luovuttanut ja Pahkasalo toi kotkalaiset maalin päähän ja Matias Tamminen vastasi tasoitusmaalista lisäajalla.

HIFK ja KPV ovat tasapisteissä sarjakärjessä, mutta helsinkiläisillä on ottelu vähemmän pelattuna. HIFK pelaa oman 12. kierroksen ottelunsa maanantaina, kun se kohtaa kärkiottelussa FF Jaron. EIF on kolmantena ja tiiviissä nipussa seuraavat Jaro ja Haka.

Ykkösen tulokset 7.7.
Klubi 04-FC KTP 3-3 (0-0)
AC Oulu-FC Haka 0-1 (0-1)
EIF-JJK 2-1 (0-0)
AC Kajaani-KPV 0-1 (0-0)

Lähde: www.palloliitto.fi