Ykkösen KPV:lle kaksi huippuhankintaa

Ykkösen KPV:lle kaksi huippuhankintaa

20.6.2018

Sebastian Mannström ja Charalampos ”Haris” Chantzopoulos liittyvät uusina vahvistuksina KPV:n riveihin.

Chantzopoulos on Ykkösen seuraajille tuttu FF Jaron paidasta, viime kauden lähes kaksi metrinen toppari on pelannut Saksan kolmannella sarjatasolla Rot-Weiß Erfurtin riveissä.

Sebastian Mannström on suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu nimi mm. Veikkausliigan HJK:sta. Liigaotteluita 29-vuotiaalle Mannströmille on kertynyt lähes 200 ja vyöltä löytyy myös viisi A-maaottelua sekä lukuisia juniorimaaotteluita.

Edellisen kauden Mannström on pelannut Saksassa Stuttgarter Kickersin paidassa. Hyökkäävä keskikenttämies on tyytyväinen siirtoonsa Vihreään.

- Monta vuotta olen seurannut kokkolalaista jalkapalloa, ja nyt tuntui että seuran tavoitteet ja kunnianhimo kohtasivat omien ajatusten kanssa, kertoo Mannström KPV:n sivuilla.

- Lähes 12 vuotta sitten kun viimeksi Kokkolassa pelannut, niin erittäin hyvillä mielin tietysti palaan takaisin. Odottavaiset fiilikset. Viime pelin näin joukkueelta Helsingissä paikan päällä ja tietynlainen kuva jäi joukkueen vahvuuksista ja heikkouksista, Mannström pohtii.

Lähde: www.kpv.fi